Välj en sida
Julstrutarna för Åre Chokladfabrik blev nominerade i Svenska Designpriset. Förutom strutar formger jag även askar, broschyrer, butiksmaterial och annonser.
Ibland räcker det med en enkel landningssida.
Tog en kurs i att fotografera hundporträtt. Dextro tyckte det var riktigt kul att vara modell. Här ligger han i en gammal rostig traktorskopa.
Jag har tagit fram en ny grafisk profil till Konkurrensverket och en av trycksakerna med det nya utseendet blev nominerad i Svenska Publishing-priset i kategorin Bästa årsredovisning 2015 och 2017.
För täckkjolens skapare, klädmärket Skhoop, har jag tagit fram ny grafisk manual, personalbok och kommunikationsplattform.
För H&M var jag ansvarig för Herr. Gjorde annonser, utomhuskampanjer och tidningar för hela Europamarknaden. Modeller som Gary Oldman och Aleksandr Popov gjorde arbetet till ett rent nöje.
(Rönnberg McCann 1997-1999)
Kolåsens Fjällhotell är charmigt, har en anrik historia och ligger i en fantastisk fjällmiljö. En av hotellets tapeter fick sätta tonen på den nya retroinspirerande grafiska profilen.
Konferensanläggningen Skogshem & Wijk i Stockholms skärgård är en plats skapad för möten. Jag har hjälpt dom med magasin, broschyrer, produktblad och allt annat man kan behöva till konferensen.
(Ogilvy Destination 2005-2009)
Inför Skepparholmen Nackas nyinvigning tog jag fram spa- och konferenshotellets nya profil: kommunikationsplattform, grafisk profil, ny logotyp, ny webb bland annat. Allt enligt temat “Vi får dig att längta tillbaka”.
Skepparholmen Nacka blev nominerad i kategorin ”Årets Spakök” samt ”Årets Nyhet” i SpaStar Awards tävling 2013. Hemsidan fick pris i Årets Ametist 2014.
1954 gick första alpina VM av stapeln i Åre. 2007 var det dags igen och då skötte vi all marknadsföring. Det blev många annonser, affischer, broschyrer, sponsorpaket, ja till och med ett par specialdesignade slalomskidor och en VM-glass.
(Ogilvy Destination 2005-2009)
2010 firade Åre 100 år som vintersportort och i mars samma år fyllde Bergbanan 100 år. Inför jubileet tog jag fram logo, annonser, stortavlor, affischer, flaggor, broschyrer och boken ”Snöflingor” med Åreberättelser.
(Mari Forsell Design i samarbete med reklambyrån Vacker 2010)
Dreja är en älskad hobby. Reportage i Tara nr 13 2014.

Jag älskar känslan och doften av lera. Att forma lerklumpen vid drejskivan eller kavla in gammelmormors dukar i den till vackra mönster i fat och skålar är bland det bästa jag vet. Smycken, muggar, skålar, kakelplattor eller en unik bröllopspresent med former för ögat och själen. Webshop »

Klong tar fram föremål för hemmet: möbler, belysning, inredningsdetaljer och föremål för det dukade bordet. Jag har hjälpt Klong och Klong Interiör med broschyrer, foldrar, annonser och förpackningar.
För DUKA (som sedan blev Cervera) har jag tagit fram kataloger, annonser och utomhusreklam.
(Rönnberg McCann 1997-1999)
The taste of black. En kokbok med svart mat togs fram av reklambyrån Rönnberg McCann, kocken Jonas Borssén och fotograf Björn Lindberg. Black olive spread, Black eel satay och Cannelloni Nero var några av rätterna.
(Rönnberg McCann 1997-1999)
Ta en kaka till. I en omfattande annonskampanj med sju olika teman illustrerades vad Sandvik gör och hur deras produkter påverkar vår vardag. I Sveriges största pepparkaksbageri sker gräddningen på ändlösa stålband från Sandvik.
(Ehrenstråhle BBDO 1991-1997)
I Södras värld utgår allt från skogen. Vi marknadsförde Södra Cells klorfria papper med bland annat provböcker, broschyrer annonser och DR.
(Ehrenstråhle BBDO 1991-1997)
1998 när alla fortfarande fick hem telefonkatalogen, tog jag för Telia fram en bok med svenska uppfinningar som distribuerades tillsammans med katalogen. Alla kataloger fick en egen uppfinning på omslaget. Visste du att pacemakern, sidokrockkudden och världens första digitala hörappart är svenska uppfinningar?
(Rönnberg McCann 1997-1999)
Huså Bröd gör nog Sveriges godaste knäckebröd. Jag fotograferade deras nyhet frökex. För Huså Bröd gör jag även foldrar, förpackningar och annonser.
Åre ljusfabrik tillverkar ljus av hög kvalitet. När dom i år bytte ägare tog jag fram en ny grafisk profil, trycksaker, webbshop samt fotograferade.
Le Petit Royal i Zermatt är ett café där du även kan köpa med dig delikatesser hem. Ett ställe där man kan må som en prins. Jag fick äran att ta fram logotypen.
Design av öletiketter för Storliens Högfjällshotell i samarbete med Jämtlands Bryggeri. För hotellet gör jag även digital marknadsföring, hemsida, annonser och trycksaker.
logo sportshop med fjäll och skidåkare i bakgrunden

Hyrskidan är så mycket mer än bara skiduthyrning. Åre Sportshop blev nya namnet som passar lika bra på sommaren som på vintern. Jag tog fram namnförslag och nya logon.

I Storlien, några mil från Åre, byggs ett stort köpcenter. Jag fick ta fram logo och grafiskt koncept.
Logo för Spiragården – en plats för inspiration och hälsa.
Logo för godisbutiken SuperCandy.