Omdömen

 

Jag vill alltid ge mina kunder det lilla extra. Här kan du se ett axplock av vad mina kunder tycker om att jobba med mig.
Nyfiken på att jobba med mig? Hör av dig så ser vi om vi är en match.

Mari är en mycket duktig formgivare med stort sinne för design och affärstänk i en kombination. Mari är enkel att jobba med och fångar snabbt upp vad du är ute efter. Som person dessutom glad, varm och ärlig. Jag kan varmt rekommendera Mari för designuppdrag!

Mia Forsgren

Head of Communication, Diös Fastigheter

Mari har hjälpt oss med logo och grafisk profil till flera av våra handelscenter. Snyggt och genomtänkt!

Thomas Holm

Vice VD, Svenska Handelsfastigheter

Det är otroligt lätt att samarbeta med Mari. Hon kan vårt företag och vet vad jag är ute efter nästan innan jag själv lyckats formulera det. Är det någon gång bråttom pga tajta deadlines så är det aldrig några problem. Jag är så glad över vårt samarbete som gör mitt jobb oändligt mycket lättare.

Helena Stucki

Marknadsansvarig, AGO i Åre/Vemdalen

Vi är så tacksamma för all hjälp med att se över vår logga och grafiska profil. Mari återkopplar snabbt och har många fina idéer. Hon är lyhörd och ger hela tiden det lilla extra. Att jobba med Mari har varit en ynnest och vi kommer garanterat ta hjälp av henne när vi behöver mer hjälp.
Andréa Abrahamsson

Delägare, Åre Bikes

Jag har jobbat tillsammans med Mari Forsell med marknadsföring på flera av de hotell där jag varit VD – Copperhill Mountain Lodge, Trillevallen och Storliens högfjällshotell samt Tott Hotell. Mari är kreativ i sina åtaganden, har en fingertoppskänsla för form och förstår att det är detaljerna som avgör om budskapet når ända fram. Mari är plågsamt medveten om hur viktigt det är att hålla deadlines i tidskritiska projekt så därför ligger hon konsekvent steget före och skapar därmed utrymme för kreativ eftertanke och analys även under tidspress. Inför nyöppningen av Tott Hotell hade jag förmånen att rekrytera ett dreamteam av AD/copy/PR/webb där Mari spelade en nyckelroll som AD/formgivare. Tack vare ett stort engagemang var Tott 2010 nominerad i kategorin ”Starkast comeback” i Trip Awards. 

Peter Nilsson

Mari är väldigt pålitlig och levererar alltid sina upprag i tid och med kvalité. Jag kan varmt rekommendera Mari. 

Eva-Lena Grape

Delägare, Åre Chokladfabrik

Mari har hjälpt mig med logo och designat en reklamposter. Processen att hitta en design som passade mitt företag var smidig och Mari förstod snabbt vad jag ville ha och levererade över förväntan. Jag är jättenöjd och kan varmt rekommendera Mari.

Lisa Tangen

Spiragården Åre

Mari håller en hög servicegrad och levererar i tid, även med kort varsel. Mari har en övergripande god känsla för formspråk och design! Men än viktigare kanske så är Mari lyhörd inför kundens unika behov och specialområden.

Johan Persson

Fjelljakt och Beyond Bounds

Mari har formgivit Lofsdalens vinterkatalog under flera år och gör det både snabbt och effektivt. Hon är flexibel att jobba med och resultatorienterad.

Lotta Anestedt

VD, Destination Lofsdalen

Mari har tagit fram ny logga och grafisk profil till oss. Den blev snygg, enkel och tydlig. Känner mig mycket nöjd!

Marina Stensvad

kanslichef, SAPSA

Mari har hjälpt mig att paketera och presentera forskningsresultat så att de är mer tillgängliga. När jag inte riktigt själv vet vad jag vill ha och hur det ska se ut, känns det tryggt att Mari inte tvekar att ta egna initiativ och samtidigt förklarar vad som fungerar och varför. Hon är en flexibel och oerhört kompetent formgivare som levererar snabbt och snyggt!

Cecilia Österman

Arbetsmiljöforskare, Linnéuniversitetet

Jag rekommenderar verkligen Mari som snabbt, personligt och proffesionellt fick fram vår grafiska profil som vi gillade direkt. 

Anna Romare

VD, Kolåsens Fjällhotell

Mari Forsell är mycket professionell i sin yrkesutövning, en erfaren formgivare med känsla för estetik och kreativa lösningar lyhörd för kundens önskemål. Leverans med kvalitet, säker och snabb inom ramen för fastställda tidsramar. Formgivning med tydliga koncept, kommunikativ paketering och genomtänkt design. Mari visar effektivitet och tillmötesgående i sitt arbetssätt, har mycket god samarbetsförmåga och uppfyller förväntningar om högsta servicenivå. Jag kan varmt rekommendera ett samarbete med Mari. 

Charlotte Råsbrant Bergström

Projektledare/Kommunikatör, Konkurrensverket

Vi blev rekommenderade att kontakta Mari för att skapa en grafisk profil inkl logo och hemsida för ett nystartat litet företag med organisationskonsulter med bas i Åre. Mari är otroligt enkel att samarbeta med och bra på att fånga upp det väsentliga i våra behov. Det framgår tydligt att hon står på en bas med väldigt mycket erfarenhet som bl.a gör henne snabb att förstå och bra på att balansera form och affärstänk. Dessutom fick vi en känsla av att Mari säger vad hon tycker, vilket är befriande. Vi gillar också hennes personliga stil där slutprodukten blev både annorlunda (jmf med andra i branschen) och varm och personlig. Förhoppningsvis får vi anledning att anlita Mari fler gånger.

Magnus Ström

Ägare , Åreganisationskonsulterna

Kan varmt rekommendera Mari. Snabb, proffsig och vågar utmana mig som leverantör. Har lärt mig mycket i arbetet med Mari!

Åsa Jonsson

ÅsaKnows

Mari håller en mycket hög grad av service och levererar både i tid och med stor kunskap och med en extra touch. Mari har en betydande känsla för formspråk och design som jag uppskattar vilket gör stor skillnad i levererad slutprodukt. I vårt arbete i det AFA- finansierade forskningsprojektet om ”synergonomi i kontrollrum” att ta fram en populärvetenskaplig folder har Mari i samarbetet haft både precision och omtanke. Ser fram emot framtida samarbeten!
Susanne Glimne

(MSc, PhD) Med Dr Disputerad Adjunkt, Karolinska Institutet

Vi på hyrskidan anlitade Mari när vi behövde hjälp att ta fram nya skyltar, en ny logga och göra ett namnbyte. Jag kan varmt rekommendera att jobba med Mari. Det nya namnet blev Åre Sport shop. Vi kommer även i framtiden kontakta Mari när vi behöver hjälp.

Daniel Robertsson

Hyrskidan